kaikki kategoriat

Yhtiön tiedot

Etusivu> Yhtiön tiedot

Meistä

  Jiesheng Hardware (JeaSnn) on ammattimainen valmistaja räätälöityjen tarkkuus-CNC-työstöosien, tarkkuusakseleiden, räätälöityjen ruuvien ja muttereidenyli 20 vuoden kokemuksella.


  Tehtaamme sijaitsee kiinalaisessa tuotantolaitoksessa - Dongguanissa. Olemme keskittyneet tarkkuusmetalliosien suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin tarjotaksemme asiakkaillemme yhden luukun palvelua. Voimme tarjota asiakkaille täydellisen tuotesuunnittelun ja kehittää tehokkaita ja laadukkaita tuotantosuunnitelmia ammattitaitoisten teknikojemme kanssa.


  Tällä hetkellä suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme pääasiassa tarkkuuslaitteiston varaosia turvavarusteille, älykkäälle valaistukselle, lääketieteellisille laitteille, 3D-tulostimelle, CNC-reitittimelle, sähkölaitteille, konelaitteille ja muille teollisuudenaloille.

  Olemme tehneet yhteistyötä seuraavien tuotemerkkien kanssa suoraan ja välillisesti: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak jne.


  Jiesheng-laitteisto (JeaSnn)on noudattanut tiukastiISO9001: 2015laadunhallintajärjestelmä. Olemme ottaneet käyttöön yli 100 sarjaa kehittyneitä koneita, kuten (Citizen) CNC-jyrsinkoneet, CNC-työstökeskukset, CNC-sorvit, tarkkuusautomaatit sorvit ja ruuvikoneet. Verraton kapasiteettimme varmistaa, että osasi toimitetaan ajallaan, joka kerta.

  Tuotteiden toleranssit voivat olla +/-0.001mm. Meillä on japanilainen Mitutoyo-koordinaattimittauskone, spektrografi, 2.5-projektori, laserseulontakone, mikroskooppi, kovuuskone, vääntömomenttikone, karkeusmittari, korkeusmittari ja muut korkean tarkkuuden tuodut testauslaitteet.

   

  Jiesheng Hardwaren ja maailman 500 suurimman yrityksen MSA:n, Haasin, Flexin, Siemensin ja Schneiderin asiakaspalautteen, asiakasyhteistyötulostaulukon ja asiakastarkastusraportin mukaan viimeisen viiden vuoden ajalta 2012–2021 tilastot osoittavat, että asiakastyytyväisyytemme on 99%, joten Jiesheng-laitteisto on erittäin varma auttaakseen sinua täyttämään tarkkuustoleranssien, räätälöityjen pakkausten ja räätälöityjen metalliosien räätälöityjen palveluiden vaatimukset.


  Mikä tekee Jiesheng Hardwaresta (JeaSnn) niin luotettavan toimittajan edistyneille valmistajille.

  1.JeaSnn tarjoaa täydellisen OEM ODM -valmistuspalvelun alkuperäisestä konseptista toimitukseen

  2. Joustavat määrät pienten erätuotannosta massatuotantoon.

  3. Näytteet ovat valmiita jopa 30 minuutissa

  4. Korkean tarkkuuden osat, joiden toleranssit ovat 000 tuumaa.

  5. Tarjoamme tiukat toleranssit CNC-työstöpalvelut.

  6. Mukautuvat lähestymisvektorit monimutkaiselle geometrialle mistä tahansa kulmasta.

  7.3-akselinen koneistus, 4-akselinen koneistus, 5-akselinen koneistus, tarkkuustyöstö

  8. Monimutkaiset osat, joissa on useita toimintoja, joita käsitellään yhdessä kokoonpanossa.

  palata