kaikki kategoriat

Uutiset ja media

Etusivu> Uutta > Uutiset ja media

Oikean CNC-koneistuspalvelun valitseminen projektiisi


CNC-työstöpalvelut toimitetaan ensisijaisesti erikoistuneissa CNC-konepajoissa. CNC-konepaja on yleensä varustettu teknisesti edistyneillä laitteilla ja tarjoaa tarkat CNC-työstöominaisuudet valvotussa ympäristössä.

 

Koska niin monet CNC-työstötoimittajat ovat, oikean CNC-työstöpalvelun valinnasta on tullut kriittinen päätös, joka vaatii useiden avainparametrien huolellista harkintaa ja arviointia.

CNC-työstö 

Onko yrityksellä merkittävää kokemusta CNC-työstyksestä?

Kokemus vastaa asiantuntemusta. CNC-työstö on tarkka prosessi, ja jokaisella projektilla CNC-koneistusyritys hankkii lisää tietoa ja taitoja. Kokenut palveluntarjoaja tuntee erilaisten koneistustarpeiden käsittelyn, virhemahdollisuuksien vähentämisen ja kokonaisprosessin sujuvuuden varmistamisen.

Jiesheng Hardware (JeaSnn) on ammattimainen räätälöityjen tarkkuus-CNC-työstöosien, tarkkuusakseleiden, räätälöityjen ruuvien ja muttereiden valmistaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus.

 

Onko materiaali helposti saatavilla?

Jokainen CNC-projekti vaatii tiettyjä materiaaleja alumiinista ruostumattomaan teräkseen ja kaikkea siltä väliltä. Kaikilla CNC-työstöpalveluilla ei ole juuri tarvitsemaasi materiaalia.

Siksi on tärkeää kysyä, voivatko he hankkia materiaalin helposti. Viivästykset materiaalien hankinnassa voivat pidentyä läpimenoaikoja ja nostaa tuotantokustannuksia.

Tiimillämme on kokemusta ja kykyä työstää alumiinia, ruostumatonta terästä, terästä, messinkiä, kuparia, messinkiä, pronssia, valurautaa, POM:ia ja muita materiaaleja.

 

Mitä sertifikaatteja ja pätevyyksiä on saatavilla?

Laadunvarmistus ei ole neuvoteltavissa oleva asia valittaessa CNC-työstöpalvelua. Etsi yrityksiä, joilla on tunnustetut sertifikaatit, kuten ISO9001:2015, IATF16949:2016, joka on laatujärjestelmien standardi. Nämä pätevyydet ovat osoitus sitoutumisestamme korkean laadun ja johdonmukaisten tulosten ylläpitämiseen.

 

Mitkä ovat tyypilliset toimitusajat?

Aika on rahaa, ja CNC-koneistuksen maailmassa. Jiesheng Hardware tarjoaa OEM ODM CNC-työstöosien toimitusajat 7 arkipäivästä kaikissa CNC-työstöpalveluissa. Näyte on valmis jopa 30 minuutissa.CNC-työstöpalvelun valintaan kuuluu muutakin kuin hintojen vertailu. Se edellyttää monien tekijöiden perusteellista arviointia, mukaan lukien palveluntarjoajan kokemus, laitteet, materiaalien saatavuus, sertifioinnit, läpimenoajat, viestinnän tehokkuus ja sitoutuminen nopeaan prototyyppien luomiseen ja jatkuvaan parantamiseen.


Jiesheng Hardware tarjoaa kiinalaista tarkkuuttaCNC-työstöpalveluttaatuilla laadukkailla osilla nopealla toimitusajalla. OTA YHTEYTTÄ NYT!

Hanki välitön online-tarjous korkeaan tarkkuuteenCNC koneistetut osattänään. 
palata